PON-PET: 08h – 20h SUBOTA: 08h – 18h NEDELJOM: ne radi

Poštovani posetioci, obaveštavamo vas da će TPC Banjica ponovo biti otvoren od 08.05.2020. godine (petak) i radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Dobrodošli! UPRAVA TPC BANJICA

Advokatska kancelarija Momčilović Stojnov

Detaljnije informacije
Adresa: Paunova 24
Advokatska kancelarija Momčilović Stojnov 2.47619 5 0

Prosek od 21 Ocene

Vaša ocena

Vrsta firme:
Lokal
Kategorija:
Informacije o ustanovi

Advokatska kancelarija MS Legal je počela sa radom 2019. godine.

Prethodno višegodišnje iskustvo u advokaturi omogućilo je partnerima kancelarije advokatima Nataši  Stojnov i Valentini Momčilović da svoja teorijska i praktična pravna znanja ujedine i stave na raspolaganje klijentima MS Legal tima.

Naši advokati se bave privrednim pravom, radnim pravom, građanskim pravom, upravnim pravom, kao i ustavnim pravom, ljudskim pravima, prekršajnim pravom, IT i internet pravom, i drugim oblastima prava. Međutim, imajući u vidu veliku ljubav prema pravnoj struci i prema samoj advokaturi, ovi advokati ne ograničavaju se na pojedine pravne oblasti, već zastupaju klijente koji zatraže pravnu pomoć u svim situacijama u kojima im je pravna pomoć potrebna.

MS Legal advokatski tim spremno i efikasno rešava slučajeve koji su mu povereni, nudi alternativna rešenja i zastupa interese svojih klijenata prema najboljem znanju i uverenju.

E-mail:office@mslegal.rs